23.03.2011

Consumul de curent pentru o centrala electrica

Este vorba de o suprafata de 176 de mp de incalzire in pardoseala pe doua nivele si cu aport la incalzire de la panourile solare Rehau fiind cinci la numar. Precizez ca incalzirea este asigurata de o centrala electrica de 24 KW trifazica.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,
pentru factura postata, la tip consum am remarcat ca este trecut Prezumat. Ne puteti spune, va rog, cum a decurs si cu cel real? Cat ati ajuns sa platiti?
Urmeaza sa construiesc o casa intr-o zona in care gazele sunt la ceva distanta, as vrea sa ma orientez catre solutia pe care ati gasit-o. Cat va costat sistemul? Centrala & panourile?
Multumesc,
Laura

Nicu spunea...

17000 Euro.

Anonim spunea...

Avand in vedere ca pe factura e trecut "facturare la 2 luni", asta inseamna ca vreti sa insinuati ca ati consumat curent electric de 95 de lei/luna pentru incalzirea casei de 175mp, cu tot cu aportul de la panourile solare.
Sa ma scuzati, dar asta e o minciuna.
Presupunand ca ati mai aprins si cate un bec in casa, rezulta ca centrala nu a pornit NICIODATA, tot consumul fiind repartizat pe iluminat si curent pentru pompe.
Probabil ca o sa stergeti comentariul meu, dar daca totusi nu il stergeti, va rog sa raspundeti la o intrebare simpla. De ce ati pus o centrala de 24KW daca media de consum, conform facturii, este de 406KW/2luni/30zile/24ore=0.3kWh ???